Laadukkaita ratkaisuja
ammatti­ylpeydellä

Olemme Skandinavian johtava solukumien ja solumuovien jatkojalostaja ja tarjoamme toimivat ratkaisut teollisuuden toimijoille toimialasta riippumatta. Huolehdimme, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kilpailuvalttejamme ovat materiaaliosaaminen, sovellusosaaminen, jalostusteknologiat, laatu ja luotettavuus.

Olemme aidosti ylpeitä ammattitaidostamme, työmenetelmistämme kuin myös tuotteidemme teknisestä ja esteettisestä laadusta. Olemme luotettava yhteistyökumppani, joka tuottaa asiakkailleen kestäviä ja laadukkaita ratkaisuja nopeallakin aikataululla.

Toimintamalli

Eristäminen

Autamme löytämään laajasta materiaalivalikoimastamme sopivimmat ratkaisut oli kyseessä sitten lämmöneristäminen tai ääneneristäminen.

Tiivistäminen

Materiaaleistamme löytyy lukuisia vaihtoehtoja eri lämpötila-alueilla, kovuuksilla, paloluokituksilla ja lukuisilla muilla ominaisuuksilla.

äänieristys

Oikeilla materiaaleilla ja materiaaliyhdistelmillä toimitamme toimivia ratkaisuja äänieristykseen sekä äänen vaimennukseen. 

suojaaminen

Kevyistä ja muovailtavista materiaaleistamme löytyy vaihtoehtoja lukuisiin eri suojaustarpeisiin aina kuljetuksesta henkilösuojaimiin.

Verhoilu

Laadukas verhoilu viimeistelee tuotteen ja kestää aikaa. Toimitamme ratkaisuja erilaisten tuotteiden ja pintojen verhoiluun.

Keveys

Keveys on merkittävä ominaisuus, kun on kyse valmistettavan tuotteen kokonaispainosta. Kevyet ratkaisut säästävät tilaa, energiaa ja kuljetuskustannuksia.

Kelluvuus

Kevyitä, vakaita ja kemiallisesti neutraaleja ratkaisujamme voidaan käyttää ekologisesti kaikilla aloilla, joilla hyvä kelluvuus on välttämätöntä.

Scroll to Top