RATKAISUJA TIIVISTÄMISEEN
KAIKILLE TOIMIALOILLE

Autamme löytämään oikean tiivisteratkaisun, jonka toimivuus varmistetaan prototyypin avulla ennen sarjatuotannon aloittamista. Mittatilauspalvelumme mahdollistaa kaikenlaiset ratkaisut yksilöllisiin tarpeisiin.

ERILAISET
TIIVISTEET

Tiivistemateriaaleilla on lukuisia yksilöllisiä ominaisuuksia, jotka toimivat parhaiten tietyissä olosuhteissa. Asiakaskuntamme koostuu muun muassa rakentamisen, elektroniikkateollisuuden, konerakennuksen ja tuotevalmistuksen toimijoista. Suunnittelutyö on ydinosaamistamme ja toimitamme tiivisteratkaisuja asiakkaan tarpeet, käyttötarkoitukset ja toimialan huomioiden.

Tiivistenauhat
Modernin nauhaleikkurimme avulla valmistamme
tiivistenauhat tarkasti mittatilaustyönä

Tasotiivisteet
Mittojen mukaan stanssaustyökaluilla sekä vesileikkureiden avulla leikatut tasotiivisteet

Tiivisteprofiilit
Ekstruusiolla valmistetut solumuoviprofiilit sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin- ja olosuhteisiin

Kumitiivisteet
Kustannustehokkaat muottikumitiivisteet useista eri kumilaaduista käyttötarkoituksen ja vaatimustason mukaisesti

Kulkuneuvo­teollisuus

Tarjoamme tiivisteratkaisuja kulkuneuvoihin sekä niiden osiin. Solumuovimateriaaleja löytyy lukuisia, joista valitsemme sopivan käyttökohteen mukaan.

Rakentaminen

Valikoimastamme löytyy laaja valikoima erilaisia tiivisteratkaisuja ja materiaaleja, joista autamme löytämään sopivimmat ja toimivimmat käyttötarkoituksen huomioiden.

Kone- ja laitevalmistus

Solumuovista valmistetut tiivisteratkaisut ovat kevyitä ja tarkasti muotoiltavissa. Toimitamme ratkaisuja koneiden, laitteiden ja niiden osien valmistukseen.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top