KEVYET SOLUMUOVIT
ERILAISIIN TARKOITUKSIIN

Tarjoamme suunnitteluapua ja ratkaisuja projekteihin, joissa materiaalien keveydellä on merkitystä. Materiaalimme ovat räätälöitävissä käyttökohteiden mukaisiksi. Autamme löytämään erityiskeveät ratkaisut erilaisiin sovelluskohteisiin. Suunnittelupalvelumme auttaa prototyypin suunnittelussa, jotta tuote voidaan testata ennen sarjatuotannon käynnistämistä.

USEILLE TOIMIALOILLE KUSTANNUS­TEHOKKUUTTA
SOLU­MUOVILLA

Solumuovi on kustannustehokas ja helposti käsiteltävä materiaali pakkausratkaisuihin. Jokainen lopputuotteesta pois saatu kilo ja gramma on etu logistiikkakustannuksien kannalta. Solumuovia voidaan käyttää myös esimerkiksi rakennusalalla eristämiseen villojen sijaan, retkipatjoihin- ja alustoihin sekä kulkuneuvoteollisuuteen. Solumuovin perusominaisuus on sen luontainen keveys ja valikoimastamme löytyy useiden eri painoluokkien solumuoveja. Ultrakevyet melamiinivaahtomuovit ovat höyhenen kevyitä ja keveimmän paino on vain 10kg/m³.
Kulkuneuvo­teollisuus

Logistiikassa keveys on kaiken a ja o. Kevyet materiaalit vaikuttavat kulkuneuvojen kokonaispainoon ja sitä myöden polttoainekulutukseen. 

Sähkö- ja elektroniikka­teollisuus

Valikoimastamme löytyy useita ultrakevyitä solumuoviratkaisuja elektroniikkalaitteiden suojaamiseen, tiivistämiseen ja eristämiseen.

Sairaala­tekniikka

Sairaalaympäristössä käytettäviä tarvikkeita ja välineitä kuljetetaan usein paikasta toiseen. Keveys parantaa käyttömukavuutta ja pienentää logistiikkakuluja. Toimitamme ratkaisuja erilaisiin sairaala- ja hoitolaitoskäyttöön tarkoitettuihin tuotteisiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top