KELLUVAT RATKAISUT
UIMA­TARVIKKEISIIN, POIJUIHIN JA LAITUREIHIN

Kattavat kelluvuusratkaisumme sopivat mm. urheilu- ja vapaa-ajan tuotteisiin, poijuihin, laitureihin, kalastusteollisuuteen, merituulipuistoihin sekä öljyvuotojen torjuntaan. Toteutamme ratkaisut asiakkaan toimittaman suunnitelman mukaisesti tai autamme tuotteen suunnittelussa alusta saakka. Autamme oikeiden materiaalien ja pinnoitusratkaisuiden valinnassa käyttökohteen erityisvaatimukset huomioiden.

KELLUVUUS­RATKAISUJA
RÄÄTÄLÖIDYSTI

Toteutamme ratkaisut asiakkaan toimittaman suunnitelman mukaisesti tai autamme tuotteen suunnittelussa alusta saakka. Autamme oikeiden materiaalien ja pinnoitusratkaisuiden valinnassa käyttökohteen erityisvaatimukset huomioiden.

Kehitämme kestävät, kevyet ja ekologiset ratkaisut erilaisiin kelluvuustarpeisiin. Tarjoamme ratkaisut vaativimpiinkin olosuhteisiin, kuten suolaveteen ja voimakkaaseen aallokkoon.

Ratkaisumme soveltuvat esimerkiksi: 

  • Uimatarvikkeisiin
  • Pinnoitettuihin kellukkeisiin tai pelastusrenkaisiin
  • Poijuihin ja laiturin kellukkeisiin
Urheilu ja vapaa-aika

Kestävä solumuovi sopii kelluvuutensa ansiosta vesiurheiluun tarkoitettujen tuotteiden ja tarvikkeiden materiaaliksi.

Kulkuneuvo­teollisuus

Toimitamme ratkaisuja veneteollisuuteen, jossa kelluvuus on oleellinen ominaisuus käyttökohteille.

Muut toimialat

Ratkaisujamme käytetään mm. kalastusteollisuudessa, merituulipuistoissa ja öljyvuotojen torjunnassa.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top