OIKEAT MATERIAALIT
ÄÄNIERISTYKSEEN JA ÄÄNEN HALLINTAAN

Tarjoamme yksilöllistä suunnittelua ja ratkaisuja äänen eristämiseen ja hallintaan. Oikeilla materiaaleilla ja materiaaliyhdistelmillä tuotteesta syntyvä ääni, värähtely ja niiden vaikutus ympäristöön voidaan minimoida tehokkaasti. Autamme asiakkaitamme eristerakenteen suunnittelussa sekä oikeanlaisten äänieristeiden valinnassa toimivan lopputuloksen saavuttamiseksi.

tehokasta
MELUn hallintaa

Äänierityslevyt

Runkorakenteet ja seinämät tulee eristää oikeilla materiaaleilla ja rakenteilla, jotta energia ei kulkeudu pinnasta toiseen ja äänieristys on toimivaa. Oikeanlainen äänieristys seinään ei vaikuta itse tilan melutasoon. Kun tilan melutasoa halutaan laskea, puhutaan äänenvaimennuksesta.

Äänieristemateriaaleja on lukuisia, joilla kaikilla on omat hyvät ominaisuutensa ja käyttökohteensa. Autamme löytämään oikean ratkaisun meluhäiriöiden vaimentamiseen sekä äänieristeiden suunnitteluun ja materiaalivalintoihin. Äänieristeissä käytetään muun muassa raskaita polymeeripohjaisia materiaaleja, raskasmattoja, huokoisia avosoluisia vaahtomuoveja, tekstiilejä ja villoja. Valmistamme äänieristelevyt ensiluokkaisista materiaaleista käyttökohteeseen räätälöidysti.

Kone- ja laiteteollisuus

Koneiden ja laitteiden moottoriäänet eristetään ympäristöstä rakenteilla, jotka suunnitellaan ja mitoitetaan optimaalisesti halutulle taajuusalueelle. Tärinänvaimennukseen
laitteissa hyödynnetään muun muassa elastisia kumivaimentimia.

Rakentaminen

Toimitamme raskasmattoja ja äänieristeitä rakennusteollisuuden ääneneristystarpeisiin. Muun muassa ovien rakenteet on syytä eristää kunnolla. Lattiapinnoitteiden alle asennetaan solumuoveja tai vastaavia vaimentamaan askeleista aiheutuvaa runkovärähtelyä.

Kulkuneuvo­teollisuus

Kulkuneuvojen moottoriäänten eristäminen sekä muiden meluhaittojen vaimentaminen suunnitellaan käyttökohteen mukaisesti. Solumuovi sopii keveytensä ansiosta hyvin erilaisiin kulkuneuvoihin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top