AUTAMME VALITSEMAAN
OIKEAT MATERIAALIT​

Sinun ei tarvitse tietää tarkasti haluamaasi ja tarvitsemaasi materiaalia ennen kuin otat meihin yhteyttä – opastamme sinua erilaisissa vaihtoehdoissa ja kehitämme parhaan mahdollisen ratkaisun vaatimustesi mukaan. Emme ole sidoksissa tiettyyn toimittajaan tai valmistajaan, vaan voimme tarvittaessa hankkia asiakaskohtaisia materiaaleja. Laajan materiaalivalikoiman, monipuolisten valmistusteknologioiden ja taitavien työntekijöidemme avulla suunnittelemme ja valmistamme kustannustehokkaita ja korkealaatuisia tuotteita!

Toimintamalli

Polyuretaani­vaahto

Vaahtomuoveille ominaista on niiden keveys, joustavuus ja hyvä ikääntymisen kesto. Materiaaleja käytetään mm. tiivisteinä, ääni- ja lämpöeristeinä, pakkauspehmikkeinä ja ilman ja nesteiden suodatuksessa.

Solukumi

Solukumit ovat joustavia, huokoisia ja pitkäikäisiä materiaaleja moniin eri käyttötarkoituksiin. Solukumilaatuja on useita mm: EPDM, CR, SBR, NBR ja niiden seokset.

Polyeteeni ja EVA

Umpisoluvaahtomuovit ovat erittäin monikäyttöisiä materiaaleja. Umpisoluinen rakenne on luonnostaan vesi-, pöly- ja ilmatiivis. Materiaalit ovat erinomaisia lämpö – ja kondenssieristeitä ja kestävät hyvin kulutusta.

Muut materiaalit

Laaja, monipuolinen ja laadukas materiaalivalikoimamme kattaa erinomaisesti teollisuuden eristys-, suojaus- ja tiivistystarpeet. Tarjoamme myös useita muita erikoismateriaaleja, joista saat lisätietoa ottamalla meihin yhteyttä.

Vieritä ylös