Kestävät ja näyttävät
VERHOILU­RATKAISUT

Tarjoamme räätälöidyt verhoiluratkaisut esimerkiksi kulkuneuvoteollisuuden ohjaamoihin tai liikuntasektorille. Oikein suunnitellulla verhoilulla voidaan saavuttaa lukuisia ominaisuuksia, kuten näyttävää visuaalista ilmettä, äänenvaimennusta, kestävyyttä ja turvallisuutta. Autamme verhoiluratkaisun suunnittelussa ja toteutuksessa valitsemaan oikeat materiaalit toimivan lopputuloksen saavuttamiseen. Toimitamme verhoilut myös valmiiden suunnitelmien pohjalta.

Käyttö­kohteet ja
valmistus­tekniikat

Oikein suunniteltu ja toteutettu verhoilu tuo monia arvokkaita lisäominaisuuksia tuotteeseen. Yhdistämme useisiin materiaaleihin eri vahvuisia pintakalvoja, vinyylipinnoitteita sekä verhoilukankaita.
Toteutamme myös esimerkiksi lämpömuovausta ja erilaisia käsityöratkaisuita. Ratkaisujamme on käytetty muun muassa ajoneuvoteollisuudessa, liikuntasektorin pehmusteissa sekä seinä- ja pilarisuojissa.
Valitsemme materiaalit sen mukaan, millaisia ominaisuuksia lopputuotteelta vaaditaan.

Verhoiluilla tavoitellaan:

  • Esteettisyyttä
  • Kulutuskestävyyttä
  • Kosteussuojausta
  • Helppohoitoisuutta
  • Palosuojausta tai lämpöeristystä
  • Äänenvaimennusominaisuuksia esim. ajoneuvojen ja työkoneiden ohjaamoihin
  • Kimmoisuutta ja kitkaominaisuuksia esim. urheilumattoihin
Sairaalatekniikka

Hygieninen solumuoviverhoilu on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin kulutusta kovassakin käytössä, kuten julkisissa tiloissa ja apuvälineissä.

Urheilu ja vapaa-aika

Toimitamme erilaisia urheiluun ja liikuntaan soveltuvia mattoja sekä leikkimattoja. Solumuovi materiaalina sopii turvalliseen ihokontaktiin.

Kulkuneuvo­teollisuus

Kulkuneuvoissa kulutuksenkestävä verhoilu on tärkeää, kuten myös esteettisyys. Tarjoamme ratkaisuja erilaisiin kulkuvälineisiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top