Suojaaminen ja pakkaaminen
Laadukkaasti

Oikeanlainen suojaaminen ja pakkaaminen säilyttää tuotteet ehjinä ja hyväkuntoisina esimerkiksi kuljetuksen ajan. Autamme löytämään sopivat pakkausmateriaalit ja optimoimaan tilattavien erien koot kustannustehokkuuden takaamiseksi. Prototyypin avulla suojausratkaisun toimivuus voidaan ketterästi testata ennen sarjatuotannon aloittamista.

Suojaus- ja pakkaus­materiaalien
ominaisuudet

Laajan materiaalivalikoimamme ja monipuolisten valmistusmahdollisuuksiemme avulla voimme toteuttaa kattavasti ja räätälöidysti erilaiset suojausratkaisut. Pakkauksiin voidaan tarvittaessa valita materiaaleja, joissa on saatavilla erityisominaisuuksia, kuten sähkönjohtavuus, palosuojaus, äänenvaimennus tai kemikaalien kesto. Lisäksi elektroniikkapakkauksiin on saatavilla ESD-vaahtoa, joka johtaa sähköä.

Ymmärrämme asiakkaidemme vaatimukset, toiminnallisuuden, ulkonäölliset tarpeet ja tuotteiden suojaamisen tärkeyden. Pakkaaminen on tärkeää, sillä korkealuokkainen pakkaus nostaa tuotteen arvoa ja hyvin pakattu tuote säilyy ehjänä. Pakkausmateriaaleihin ja niiden suunnitteluun kannattaa siis panostaa. Autamme pakkauksen suunnittelussa ja toteutamme siitä 3D-mallin.

Käyttökohteita:

• Törmäyssuojat
• Tuotepakkaukset
• Elektroniikkapakkaukset
• Laukun sisustat
• Suojausratkaisut sisäisen logistiikan tarpeisiin
• Ratkaisut suojavarusteisiin (esim. iskunvaimennukseen)
• Henkilösuojat (esim. polvisuojat ja kypäräpehmusteet)

Urheilu ja vapaa-aika

Joustavuutensa ja kestävyytensä ansiosta solumuovi sopii erilaisiin henkilösuojiin, kuten kypäriin iskunvaimentajaksi.

Sairaalatekniikka

Hygieeninen ja ihokontaktiin sopiva solumuovi toimii potilassuojissa ja -tuissa erilaisissa apuvälineissä ja tutkimuslaitteissa.

sähkö-ja-elektroniikka­teollisuus

Arvokkaat ja herkät elektroniikkatuotteet tulee suojata huolella. Toimitamme ratkaisuja kuljetuspakkauksiin ja suojiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top