TUNNEMME TOIMIALOJEN
­TARPEET

Ratkaisujamme ja tuotteitamme löytyy taloista, autoista, kodinkoneista ja urheilusuojuksista aina kaivinkoneisiin ja kellukkeisiin. Kaikkialle, missä on tarvetta eristää, suojata tai tiivistää, löydämme ratkaisun. Asiantuntijoidemme avulla ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa suunnittelemme ja toteutamme laadukkaat ja kestävät ratkaisut kaikille toimialoille.

Toimintamalli

Rakentaminen

Olipa kyseessä betonivalujen suojaaminen ja eristäminen, rakenteiden tiivistäminen, kosteudelta suojaaminen tai lämmöneristys, ratkaisu löytyy valikoimastamme.

Kulkuneuvo­teollisuus

Toimitamme kevyitä ja toimivia eristeratkaisuja pääasiassa suuriin kulkuneuvoihin, linja-autoihin, raskaaseen kalustoon, työkoneisiin sekä veneisiin.

Kone- ja laite­valmistus

Tehokkaat ja kevyet ratkaisut lämpöeristeisiin erilaisiin ja eri kokoisiin koneisiin, laitteisiin ja niiden osiin.

Sähkö- ja elektroniikka­teollisuus

Valikoimastamme löytyy useita ultrakevyitä solumuoviratkaisuja elektroniikkalaitteiden suojaamiseen, tiivistämiseen ja eristämiseen.

Urheilu ja vapaa-aika

Toimitamme erilaisia urheiluun ja liikuntaan soveltuvia mattoja sekä leikkimattoja. Solumuovi materiaalina sopii turvalliseen ihokontaktiin.

Sairaalatekniikka

Turvalliset ja kestävät ratkaisut sairaalaympäristössä käytettäviin laitteisiin ja tarvikkeisiin, kuten lääkintälaitteisiin ja tutkimusvälineistöön.

Muut toimialat

Solumuovin lukuisten ja monipuolisten ominaisuuksien takia ratkaisujamme voidaan soveltaa mille toimialalle tahansa.

Scroll to Top