Teemme
Ideastasi totta​

Uutta tuotetta kehitettäessä rohkaisemme sinua ottamaan meihin yhteyttä mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Autamme sinua kartoittamaan tarpeesi, ratkaisemaan ongelmasi ja pääsemään haluttuun lopputulokseen. Tarjoamme laajan kattauksen erilaisia solumateriaaleja ja valmistustapoja, joilla tuotteestasi tulee paras mahdollinen. Meiltä saat suunnittelun ja prototyypin valmistuksen samasta osoitteesta!

Toimintamalli

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Scroll to Top