TEHOKAS ERISTÄMINEN
SOLUMUOVILLA

Eristäminen on erikoisosaamistamme ja tarjoamme monipuolisia eristeratkaisuja räätälöidysti jokaisen toimialan ja kohteen erityispiirteet huomioiden. Autamme löytämään kohteisiin parhaiten sopivat materiaalit sekä suunnittelemaan solumuovieristeet käyttötarpeiden mukaisesti. 

Solumuovilla
eristäminen

Erilaiset solumuovit ja solukumit ovat elastisia ja vahvoja materiaaleja, joita hyödynnämme eristeratkaisuissamme. Ratkaisujemme ja erilaisten materiaaliemme hyviä lämpö- ja äänieristysominaisuuksia voidaan käyttää useisiin tarkoituksiin mm. kulkuneuvo- ja rakennusteollisuudesta aina terveydenhuollon erityissovelluksiin. Materiaalimme ovat nykyaikaisia ja kestäviä ja tarvittaessa jalostamme eristeitä omista sekä muiden toimittajiemme tuotteista ja materiaaleista. Jokaisen projektin päämäärämme on laadukkaiden ja toimivien ratkaisujen toimittaminen sekä asiakkaidemme ehdoton tyytyväisyys. 

Rakentaminen

Laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut talotekniikkaan, lämmöneristämiseen sekä rakenteiden ääneneristämiseen. Tarjoamme ratkaisuja myös maanrakennukseen, kuten maamassojen sekä tunnelien eristämiseen.

Turvalliset ja kestävät ratkaisut sairaalaympäristössä käytettäviin laitteisiin ja tarvikkeisiin, kuten lääkintälaitteisiin ja tutkimusvälineistöön.

Kone- ja laitevalmistus

Tehokkaat ja kevyet ratkaisut lämpöeristeisiin erilaisiin ja eri kokoisiin koneisiin, laitteisiin ja niiden osiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top