Meidän
TARINA

NMC:n tarina alkoi vuonna 1950, kun yrittäjä Gert Noël perusti NMC:n pieneen kylään Belgiaan ja aloitti kaupan sodanjälkeisenä aikana. Hänen ensimmäinen yritysideansa oli yksinkertaistaa kotiäitien elämää tarjoamalla innovatiivisiä polyuretaanivaahdosta valmistettuja pesusieniä. 

Tähän päivään mennessä NMC on kasvanut johtavaksi ja kasvuhakuiseksi kansainväliseksi yritykseksi, joka on erikoistunut synteettisiin solumuoveihin. Lähes 70 vuoden ajan yritys on asettanut ihmiset toimintansa ytimeen ja kehittänyt yhä enemmän tuotteita ja ratkaisuja, jotka lisäävät mukavuutta ja suojaa parempaan elämään. Meitä on maailmanlaajuisesti yli 1650 työntekijää yli 25 maassa. Toimitamme ratkaisujamme yli 120 maahan. 

ASIAKKAITAMME VARTEN

”Inspiroiva tavoitteemme, vahvat arvomme ja sukumme perintö muodostavat perustan yrityksen tulevaisuuden tavoitteille”, korostaa hallituksen puheenjohtaja Yves Noël. ”Tuotteemme edustavat paremman elämän mahdollistavaa mukavuutta ja suojaa, ja me tarjoamme myös palveluja, teknologiaa ja neuvoja, jotka kaikki helpottavat asiakkaidemme ja liikekumppaneidemme jokapäiväisiä toimia.”

Arvo­lupauksemme asiakkaillemme​

Asian­tuntemuksemme materiaalien, suunnittelun ja valmistuksen alalla tuo ideat todellisuuteen.

Asiantuntemuksemme materiaalien, suunnittelun ja valmistuksen alalla tuo ideat todellisuuteen.

Onnistumme yhdessä 
Onnistumme yhdessä asiakkaidemme, työn­tekijöidemme, yhteis­työ­kumppaniemme ja omistajiemme kanssa tuottamalla lisä­arvoa kyvyllämme kehittää uusia ratkaisuja.
Olemme innostavia 

Kannustamme toisiamme tekemään asioita paremmin ja kokeilemaan uutta toimimalla itse innostavana esimerkkinä. Kehitämme itseämme ja toimintaamme, oppimalla jatkuvasti – myös virheistä. 

Olemme rohkeita 
Kehitymme olemalla rohkeita, uskaltamalla kysyä ja kyseenalaistaa – tekemällä asioita uusilla tavoilla ja ottamalla vastuuta. Rohkeutemme syntyy luottamuksesta, yhteistyöstä ja vahvasta asiantuntijuudesta.
Olemme asiakaslähtöisiä 
Olemme aidosti kiinnostuneita ymmärtämään asiakkaidemme tarpeet ja toimimaan niiden täyttämiseksi. Kehitämme toimintaamme tukemalla asiakkaitamme proaktiivisesti. Asiakkaidemme menestys on meidän menestyksemme. 

Konsernin arvoista olemme poimineet keskeiset meidän toiminnallemme tärkeät tekijät, joita haluamme painottaa.

SITOUTUMISEMME KESTÄVÄÄN KEHITYKSEEN

Olemme sitoutuneet jatkuvaan parantamiseen ja parhaiden käytäntöjen periaatteiden noudattamiseen vastuullisuuden hallinnassa koko toimitusketjussa. Hyödynnämme materiaali- ja suunnitteluosaamistamme tavoitellaksemme aina parhaita kestävän kehityksen mukaisia ratkaisuja asiakkaillemme.

Yrityskulttuuriimme juurtuneiden sitoutumisen, vahvojen arvojen ja eettisyyden ohjaamina johdamme liiketoimintaamme kestävään suuntaan.

NMC Cellfoamin 2030 tavoitteet
Kierrätys
 • Vähintään 30 % käytettävistä polymeereistä perustuu hiilen kiertotalouteen
 • Ei lainkaan jätettä kaatopaikalle
 • Kaikki muovipakkaukset vähintään 30 % kierrätysmateriaalia. Pahvipakkaukset 100 % kierrätysmateriaalia.
 • Lisätä kestävien materiaalien käyttöä ympäristön huomioon ottavin teknisin ratkaisuin
Hiilidioksidi­päästöjen vähentäminen
 • 30 % vähennys scope 1 ja -2 päästöluokkien päästöissä vuoden 2019 tasoon verrattuna
 • 100 % ulkoisista sähkönhankinnoista vihreistä energianlähteistä
 • Toteuttaa scope 3 päästöluokan hiilijalanjälki vuoteen 2024 mennessä
 • Vähentää energiankulutusta
Fyysinen terveys
 • Tapaturmataajuus (LTIFR)
  alle 5
 • Toteuttamalla NMC:n turvallisuuskäytännöt varmistamme turvallisen, terveellisen ja jatkuvasti paranevan työympäristön kaikille työntekijöille.
Voimaan­nuttaminen
 • Vähintään 24 koulutustuntia per työntekijä vuodessa
 • Vapaaehtoinen henkilöstön vaihtuvuus alle 10 %
 • Hakea parhaita osaajia liiketoimintaan, kehittää heidän hyvinvointiaan ja työn ja muun elämän tasapainoa.

Meidän toimintamalli

Autamme toteuttamaan ideasi

Kehittäessäsi uutta tuotetta rohkaisemme ottamaan yhteyttä mahdollisimman varhaisessa vaiheessa, jolloin pystymme tukemaan ideasi etenemistä haluttuun ratkaisuun kustannustehokkaasti. Määritämme kanssasi sovelluksesi tekniset, sekä käytännölliset yksityiskohdat, jolloin varmistamme lopputuotteesi vaatimustenmukaisuuden. Tarvittaessa tulemme paikan päälle konsultoimaan ja tekemään tarvittavat mittaukset. Tarjoamme erilaisia materiaalivaihtoehtoja ja materiaaliominaisuuksia tarpeesi huomioiden.

Konvertoimme ideasi todeksi

Suunnittelutiimimme auttaa löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun ideasi toteuttamiseksi. Vuosien kokemuksen aikana toimintamallimme on hioutunut toimivaksi prosessiksi, joka räätälöityy jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan ketterästi. Autamme aina suunnittelusta prototyyppiin, tuotantoon ja sarjatuotantoon saakka. Monipuoliset raaka-ainevalikoimamme, valmistustekniikkamme ja käyttämämme ohjelmistot mahdollistavat haastavienkin ratkaisujen toteuttamisen. Lopuksi valmistamme ja toimitamme tehokkaasti ja luotettavasti tarvitsemasi tuotantomäärät kaupallisiin tarpeisiisi.

Vaatimukset ja ominaisuudet

Kartoitamme tuotteellesi loppukohteen vaatimat ominaisuudet, suorituskyvyn, sekä mahdolliset standardit ja autamme sopivien materiaalien valinnassa. Laaja materiaalivalikoimamme sisältää yli 400 eri materiaalia ja tarvittaessa etsimme, sekä hankimme myös uusia lisäyksiä valikoimaamme.

Prototyyppi

Hyväksyttyäsi ratkaisuehdotuksemme valmistamme sinulle prototyypin, jotta pystyt helposti ja nopeasti tarkastamaan sekä testaamaan ratkaisumme soveltuvuuden tarpeeseesi. Voimme toistaa protovalmistuksen tarpeen vaatiessa, jotta löydämme varmasti parhaan ratkaisun yhdessä.

Tuotanto ja toimitus

Hyväksyttyäsi prototyypin, valmistamme tarvittavan erän tuotteita. Valmistuksemme on joustavaa ja työntekijämme ammattitaitoisia. Tyypillinen valmistuserä voi olla yhdestä protokappaleesta aina kymmeniin tuhansiin kappaleisiin. Sovimme sopivat toimituserät yhdessä. Tutustu valmistusteknologioihimme »
Scroll to Top