Monipuoliset
Valmistus­menetelmät​

Monipuoliset tuotannon valmistusmenetelmät, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Toimintamalli

Laminointi
Käytämme useita eri laminointiteknologioita eri materiaaliparien yhteen liittämiseen. Käytössämme ovat mm. liekki-, pulveri-, kalanteri- ja kuumaliimalaminoinnit, sekä vesi- ja liuotinohenteiset ruiskuliimateknologiat.
Jyrsintä
Kolmiulotteinen koneistus ja jyrsintä soveltuvat myös solumuovien työstämiseen. Koneistuskeskuksemme työstääkin tarvitsemasi muodot nopeasti, tarkasti ja laadukkaasti, sekä lisäksi työstämme itse muotit prototyyppien valmistukseen.
Stanssaus

Stanssaus eli kuivaleikkaus on kustannustehokas ratkaisu suurille tuotantoerille. Tehokkaat stanssauslinjamme mahdollistavat asiakaskohtaisten, yksilöllisten tuotteiden valmistamisen. Käytössämme on palkki- ja rotaatiostansseja, automaattisia ja manuaalisia tasostansseja sekä kiss-cut -koneita.

Vesileikkaus
Vesileikkaus perustuu NC-ohjattuun suurpainevesisuihkulla leikkaamiseen, joka on nopea ja joustava tapa tuottaa niin prototyyppi- kuin tuotantoerät mittatarkasti. Vesileikkaus ei tarvitse erillisiä työkaluja tai muotteja, mikä pienentää aloituskustannuksia. Mahdolliset geometriamuutokset ovat helppoja ja nopeita toteuttaa.
Lämpömuovaus

Lämpömuovaamme kolmiulotteiset tuotteet haastaviin sovelluksiin. Lämpömuovaus soveltuu kaksoiskaarevien, monikerroksisten- ja pinnoitettujen lopputuotteiden valmistukseen sekä vaativaan pinnanlaatuun. Käyttämämme muotit ovat puisia, muovisia tai kevytmetallisia, joista osan valmistamme itse.

Halkaisu ja sahaus
Halkaisukoneilla on keskeinen rooli tuotannossamme. Monet raaka-aineistamme tulevat meille suurina blokkeina tai levyinä. Halkaisemme ja sahaamme materiaalit oikean paksuisiksi rulliksi ja levyiksi. Pystymme halkaisemaan monenlaisia materiaaleja eri menetelmillä haluttuun paksuuteen. Pystymme myös jatkojalostamaan halkaistut materiaalilevyt rulliksi. Tämä luo selvää kilpailuetua – pitkät materiaalirullat vähentävät merkittävästi asetus- ja valmisteluaikaa, jolloin tuotantoprosessi on tehokkaampi.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Scroll to Top