HALKAISU
JA SAHAUS​

Perinteiset valmistusmenetelmät sopivat solumuovin halkaisuun ohuemmiksi tai pienemmiksi aihioiksi tai tuotteiksi. Tyypillisesti halkaisu, eli spalttaus, ja sahaus kuuluvat alkutuotantoomme, jossa käsitellään saapuva materiaali jatkojalostamista varten sopivan kokoiseksi. 

Perinteinen
ja monipuolinen valmistuskeino

Halkaisu ja sahaus mahdollistavat materiaalien monipuolisen ja tehokkaan käytön tuotannossamme. Sahaamalla on mahdollista tehdä myös yksinkertaisia prototyyppejä sekä pienempiä tuotantoeriä. Halkaisu eli spalttaus on materiaalin vaakaleikkausta halutun paksuiseksi, joka nykyaikaisilla koneilla pystytään tekemään aina muutamista millimetreistä ylöspäin. Spalttimme mahdollistaa erittäin ohuiden levyjen valmistamisen.

SOVELTUU MONEEN

Spalttaukseen ja sahaukseen soveltuvat suurin osa käyttämistämme materiaaleista. Kehittämällä toimintaamme ja laitekantaamme, pystymme hyödyntämään materiaalitoimittajien aihiot viimeistä millimetriä myöten ja välttämään hukkamateriaalien syntymistä.

SIMPPELI VALMISTUSMENETELMÄ

Sahaaminen on yksinkertaisin valmistusmenetelmämme. Käytämme perinteisiä vannesahoja ja erikoissahoja, jotka mahdollistavat myös viistettyjen pintojen valmistamisen. Sahaaminen on useimmiten yksittäisten kappaleiden tai pienten tuotantoerien valmistusmenetelmä, jos malli on riittävän yksinkertainen.

Tutustu myös muihin
valmistus­menetelmiin

Etsitkö luotettavaa ja ammattitaitoista solumuovin jalostajaa? Meillä NMC Cellfoamilla on pitkä ja laaja kokemus solumuovin jalostuksesta ja tarjoamme mielellämme ammattitaitomme tuotevalmistuksen tueksi. Voimme jalostaa solumuovia monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin ja muotoilla siitä monimutkaisia ja tarkkoja geometrisia muotoja. Käytämme moderneja laitteita ja työkaluja, joiden avulla voimme taata tuotteidemme korkean laadun ja tarkan viimeistelyn. Tarvittaessa suunnittelijamme auttavat oikean materiaalin sekä työstömenetelmien valinnassa. Yhdessä voimme luoda laadukkaita ja kestäviä tuotteita, jotka vastaavat tarpeitasi ja vaatimuksiasi. Tutustu valmistusmenetelmiimme ja ota rohkeasti yhteyttä!

Laminointi

Käytämme useita eri laminointiteknologioita eri materiaaliparien yhteen liittämiseen.

Jyrsintä

Kolmiulotteinen koneistus ja jyrsintä soveltuvat myös solumuovien työstämiseen.

Stanssaus

Stanssaus eli kuivaleikkaus on kustannustehokas ratkaisu suurille tuotantoerille.

Vesileikkaus

Vesileikkaus on nopea ja joustava tapa tuottaa niin prototyyppi- kuin tuotantoerät mittatarkasti.

Lämpö- ja tyhjiömuovaus

Lämpö- ja tyhjiömuovaamme kolmiulotteiset tuotteet haastaviin sovelluksiin.

Halkaisu ja sahaus

Halkaisukoneilla on keskeinen rooli tuotannossamme.

Scroll to Top