Solumuovi­ratkaisuja
kulkuneuvo­teollisuuteen

Toimitamme suunnittelemiamme ratkaisuja ja tuotteita pääsääntöisesti suurempiin kulkuneuvoihin, raskaaseen kalustoon, työkoneisiin, moottorikelkkoihin ja veneisiin. Suunnittelemme ratkaisut käyttökohteeseen räätälöidysti.

Autamme valitsemaan
oikean ratkaisun

Meillä on pitkä kokemus ratkaisujen ja komponenttien kehittämisestä ja toimittamisesta kulkuneuvoteollisuuteen. Ruotsin yksikkömme on erikoistunut henkilöautoteollisuuteen, jonka kautta pystymme toteuttamaan ratkaisut myös henkilöautoihin.

Tyypillisiä ratkaisuja kulkuneuvoteollisuudessa:

  • Eristeet ja tiivisteet
  • Pakkaukset
  • Suojat
  • Äänenvaimentaminen ja -eristäminen
  • Iskujen vaimentaminen
  • Hankauksen estäminen
Äänieristys

Kevyet äänieristeet kulkuneuvoissa vähentävät polttoainekulutusta. Tarjoamme useita eri vaihtoehtoja erilaisten käyttökohteiden äänen vaimentamiseen sekä eristämiseen.

Tiivistäminen

Tarjoamme kestäviä ja kevyitä tiivisteratkaisuja kaikkiin kulkuneuvoihin.

Suojaaminen

Solumuovi on ominaisuuksiensa ansiosta loistava materiaali kaikenlaiseen suojaamiseen ja pakkaamiseen. Joustava solumuovi suojaa iskuilta ja vaimentaa hankausta.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top