Materiaalit ja ratkaisut
johtaviin, eristäviin tai suojaaviin tarpeisiin

Materiaalit ratkaisuihin valitaan vaatimusten, käyttökohteen ja valmistettavan tuotteen mukaan yksilöllisesti. Materiaali voi olla sähköä ja lämpöä johtava tai eristävä. Usein materiaalissa on myös asennusliimatarra, jonka pitää vastata vaatimuksia yhtä suuressa määrin kuin itse materiaalinkin. Arvokkaat sähkö- ja elektroniikkateollisuuden lopputuotteet on syytä pakata hyvin. Tarjoamme ratkaisuja myös turvalliseen pakkaamiseen kuljetuksia varten.

Modernit materiaalit kaikkiin
käyttötarpeisiin

Laadukkaat ja testatut materiaalivalinnat takaavat pitkän ja ongelmattoman käyttöiän myös vaativissa kohteissa. Hyvän yhteistyökumppaniverkostomme ansiosta meillä on ajan tasalla oleva tieto uusista materiaaleista ja niiden ominaisuuksista sekä käyttömahdollisuuksista.

Sähkö- ja elektroniikkateollisuuden solumuoviratkaisuissa yksi tärkeimmistä ominaisuuksia on keveys. Käyttökohteet saattavat olla hyvinkin pieniä, jolloin solumuovi on oiva vaihtoehto hyvän muotoiltavuutensa ansiosta.

Yleisimpiä käyttökohteita:

  • Näytöt
  • Piirilevyt
  • Kondensaattorit
  • Pakkaukset
Suojaaminen
Solumuovi soveltuu arvokkaiden tuotteiden pakkaamiseen ja keveytensä ansiosta se on kustannustehokasta myös logistiikan kannalta.
Eristäminen
Erittäin laajasta materiaalivalikoimastamme voimme valita sopivimmat eristeratkaisut käyttökohteen mukaan.
Keveys
Nykyelektroniikka on vuosi vuodelta pienempää, kuin ennen ja siksi myös keveys tuotteen rakenteissa ratkaisee. Solumuovista löytyy useita ultrakeveitä materiaaleja.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top