Solumuovit ja -kumit kone- ja
laitevalmistuksen ratkaisuihin

Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja kone- ja laitevalmistukseen. Palvelemme asiakkaitamme kansainvälisesti ympäri maailman ja toimitamme ratkaisuja koneiden sekä koneiden osien valmistamiseen. Olemme luontevasti osana asiakkaan suunnitteluprosessia alusta saakka.

Useita vaihtoehtoja
tiivistämiseen ja eristämiseen

Autamme löytämään yksilöllisesti parhaan ratkaisun, joka täyttää tiukatkin vaatimukset.

Autamme oikean materiaalin valinnassa sekä teemme tarvittaessa erilaisia testejä, mittauksia ja prototyyppejä, jotta löydämme yhdessä parhaan mahdollisen ratkaisun. Erilaiset levy- ja metallirakenteet tarvitsevat usein tiivistävän tai eristävän solumuovi- tai kumipohjaisen ratkaisun.

Esimerkkeinä äänen vaimentaminen työergonomian parantamiseksi tai lämmön eristäminen oikean käyttölämpötilan saavuttamiseksi ja energia taloudellisuuden parantamiseksi. Olemme myös mukana useiden asiakkaidemme tuotekehityksessä omalla panoksellamme ja tuomme esimerkiksi materiaali valintoihin lisää osaamista. Ympäristövaatimukset ja erilaiset standardit ovat meille tuttuja.

Tyypillisiä ratkaisuja kone- ja laitevalmistuksessa:

  • Tiivisteet
  • Lämpöeristeet
  • Äänieristeet
  • Pakkaukset
  • Suojat
Eristäminen

Laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut lämpöhukan minimoimiseen. Tarjoamme erilaisia eristeratkaisuja niin suuriin koneisiin kuin pieniin laitteisiin.

Suojaaminen

Kevyet ja toimivat ratkaisut pakkaamiseen ja tuotteiden suojaamiseen esimerkiksi kuljetuksien ajaksi.

Tiivistäminen

Lukuisista materiaaleistamme löytyy tiivisteratkaisuja kaikkiin käyttökohteisiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top