TEKNISIIN JA TURVALLISIIN
TOTEUTUKSIIN

Tuotamme ratkaisuja terveydenhuollon laitteisiin, koneisiin, sekä erilaisiin potilastukiin ja henkilösuojaamiseen sopiviin pehmusteisiin. Käyttömukavuuden lisäämiseksi materiaalien pintaan voidaan laminoida esimerkiksi kangasta. Erilaisten materiaalien yhdistäminen on yksi ydinosaamisalueistamme.

Lääkintä- ja tutkimus­laitteiden
TARPEISIIN

Varastoltamme löytyy valikoima tavallisimpia materiaaleja suoraan hyllystä, joista voimme valmistaa tuotteet. Toimitamme tarvittaessa myös vaativampia standardeja vastaavia ratkaisuja asiakkaan tarpeiden mukaan. Meillä on valmius valmistaa komponentteja materiaaleista, jotka soveltuvat esimerkiksi ihokontaktiin sekä ovat helposti puhdistettavia ja pestäviä.

Yleisimmät käyttökohteet:

  • Elektronisten lääkintä- ja tutkimuslaitteiden äänieristäminen ja tiivistäminen
  • Tuotteiden suojaaminen ja pakkaus
  • Tarvikelaukkujen pakkauspehmusteet
  • Pehmusteet laitteiden ja välineiden säilytykseen
Suojaaminen

Sairaalaolosuhteissa turvallisuus on tärkeää. Toimitamme suojaratkaisuja esimerkiksi herkkien lääkintälaitteiden kuljetukseen sekä potilassuojiin, kuten pehmusteisiin ja tukiin.

Verhoilu

Kliininen ympäristö vaatii hygienisen verhoilun. Solumuovimateriaaleistamme löytyy helposti puhdistettavia ratkaisuja, jotka sopivat hyvin sairaaloihin ja hoitolaitoksiin.

Tiivistäminen

Tarjoamme ratkaisuja sairaalakäyttöön tarkoitettujen elektroniikkalaitteiden tiivisteisiin. Räätälöimme ratkaisut käyttökohteen mukaan, jolloin lopputulos on tarkka ja vaatimuksien mukainen.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top