Turvallisia tuotteita
Urheiluun ja vapaa-aikaan

Valmistamme urheilu- ja vapaa-ajantuotteita liikuntaan ja ammattilaisurheiluun sekä vapaa-aikaan ja harrastuksiin. Solumuoviteknologiamme takaa, että tuotteet ovat turvallisia käyttää sekä ympäristöystävällisiä. Solumuovi on ainutlaatuisten ominaisuuksien yhdistelmä.

KESTÄVÄ JA TURVALLINEN
SOLUMUOVI

Solumuovin lukuisat ominaisuudet

  • kevyt
  • kumimaisen joustava
  • säilyttää muotonsa vuosia
  • lähes rajoittamattomat muotoilumahdollisuudet
  • turvallista käyttää ihokontaktissa

Räätälöidyt tuotteet
Voimistelumatot, erilaiset suojaimet, vesijuoksuvyöt, retkeilyyn sopivat istuin- ja makuualustat, muut tuotteet. Ota yhteyttä, autamme toteuttamaan tuotteesi!

Muksu- ja junnumatot
Turvalliset leikkialueet lapsille syntyvät palapelimäisistä matoista, joista voi yhdistellä haluamansa kokoisen kokonaisuuden. Mattoja on saatavilla punaisena, vihreänä ja sinisenä.

Juoksu- ja painimatot
Valmistamme erilaisia juoksu- ja painimattoja eri pinnoitteilla. Matot ovat ihokontaktissa turvallisia käyttää sekä helppoja puhdistaa.

Räätälöidyt henkilösuojaimet
Polvisuojat, kypäräpehmusteet ja muut henkilösuojaimet tarpeesi mukaan.

Suojaaminen

Tarjoamme toimivia ja turvallisia ratkaisuja henkilösuojaimiin. Solumuovi on luotettava materiaali pehmentämään iskuja.

Verhoilu

Helposti puhdistettava solumuoviverhoilu on ihoystävällistä ja kestävää.

Kelluvuus

Kelluvuutensa ansiosta solumuovi sopii hyvin vesiurheiluvälineisiin sekä kalastusvälineisiin.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top