MONIPUOLISET RATKAISUT
RAKENNUSALAN TARPEISIIN

Toimitamme ratkaisuja erilaisiin rakennusteollisuuden tarpeisiin sekä maa- ja vesirakennusprojekteihin. Erityisosa-alueitamme rakentamisessa ovat eristäminen ja tiivistäminen.

ERISTEET JA TIIVISTEET
RAKENTAMISEEN

Tarjoamme ratkaisut räätälöidysti tarpeen ja kohteen mukaan, oli kyseessä rakenteiden liitoskohtien ja läpivientien tiivistäminen, kosteudelta suojaaminen tai lämmöneristäminen. Ratkaisujemme avulla on mahdollista parantaa energiatehokkuutta sekä pidentää tuotteiden käyttöikää. Äänen vaimentamisella ja eristämisellä voidaan luoda miellyttävä äänimaisema, joka lisää mukavuutta ja hyvinvointia.

Tarjoamme ratkaisuja mm:

  • Äänen eristäminen
  • Putkieristys
  • Kattoeristeet
  • Rakenteiden tiivistys
  • HVAC – lämmitys, ilmastointi ja ilmanvaihtolaitteiden ratkaisut
  • Puurakentaminen & hirsirakentaminen – erilaiset eristysratkaisut
Eristäminen

Laadukkaat ja energiatehokkaat ratkaisut lämpöhukan minimoimiseen. Tarjoamme erilaisia ratkaisuja monenlaisiin kohteisiin, esimerkiksi putkien eristämiseen.

Äänieristys

Suurten tilojen ja pintojen äänieristämiseen sopivat ratkaisut teollisuuden ja toimitilarakennuskohteiden äänen hallintaan.

Tiivistäminen

Valmistamme rakennusnauhoja, kuten sokkeli-, reuna- ja saumanauhoja asiakkaan tarpeiden mukaan. Meiltä ratkaisut myös sään- ja vedenkestäviin kattotuotteisiin mm. profiloidut kattotiivisteet, läpivientitiivisteet sekä yleistiivisteet.

Teemme
Ideastasi totta

Suunnittelu­palvelut

Tarjoamme tuotesuunnittelun, sekä valmiit tuotteet samasta paikasta yhtenä pakettina. Tietotaitomme sekä materiaalien ja erilaisten valmistustekniikoiden tuntemuksemme takaavat toimivat ja kestävät loppuratkaisut. Olemme luontevasti osana asiakkaan tuotekehitysprosessia suunnittelusta toteutukseen ja sarjatuotantoon viemiseen saakka. Riittää, että sinulla on idea – autamme sen toteuttamisessa!

Prototyypin valmistus

Suunnittelemme ja valmistamme yksittäiset prototyypit ja protosarjat laajasta materiaalivalikoimastamme. Riittää, että sinulla on ajatus tuotteesta, autamme sen suunnittelussa ja toteutuksessa prosessin alusta loppuun saakka.

Valmistus­menetelmät

Monipuoliset tuotantomenetelmämme, laaja konekantamme sekä taitava henkilöstömme mahdollistavat monipuolisten ja haastavien ratkaisujen suunnittelun sekä valmistuksen. Tuotetta suunniteltaessa huomioimme materiaalin, käyttötarkoituksen sekä tuotantomenetelmät ja optimoimme kustannustehokkaimman ratkaisun.

Ota meihin Yhteyttä

Ota rohkeasti meihin yhteyttä etsiessäsi ratkaisua. Tekninen myyntitiimimme käy mielellään kanssasi läpi tarpeesi ja kaikki tekniset vaatimukset, jotta ymmärrämme heti alkuun sovelluksesi toiminnalliset ja visuaaliset vaatimukset.
Scroll to Top