Tunnelmia Alihankintamessuilta

Alihankintamessut olivat kokonaisvaltaisesti onnistuneet ja runsas kävijämäärä näkyi myös NMC:n ständillä. Kolme päivää kestäneet messut keräsivät yhteensä 13 108 kävijää ja näytteilleasettajia oli yli tuhat. Tapahtuman teemana oli tänä vuonna Teollisuuden vetovoima, tarpeet ja tekijät. Verkostoituminen, kauan odotetut tapaamiset ja hyvä fiilis tekivät tämänkin vuoden Alihankintamessuista positiivisen ja vilkkaan tapahtuman.

Suunnittelijat mukana tärkeissä kohtaamisissa

NMC:n osastolla kävi koko messujen ajan sopiva kuhina ja olimme positiivisesti yllättyneitä jo ensimmäisen päivän kävijämäärästä. Vierailijat, joista osa oli vanhoja tuttuja ja osa uusia, kertoivat rohkeasti ideoitaan ja etsivät tietoa ratkaisuistamme. Myyntitiimin lisäksi messuilla mukana NMC:tä edustamassa oli asiantunteva suunnittelutiimimme, joka pääsikin pohtimaan ja miettimään ratkaisuja yhdessä kävijöiden kanssa heti ensikontaktista lähtien.

Olemme mukana myös ensi vuoden Alihankintamessuilla

Perinne jatkuu ja olemme varanneet jo messupaikkamme seuraaville Alihankintamessuille, jotka järjestetään 26.–28. syyskuuta 2023 Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa. Tulevan vuoden messuilla teemana on ajankohtainen Globally Local. Näkökulmissa syvennytään paikalliseen osaamiseen ja tuotantoon, maailmalaajuisiin yhteyksiin ja teollisuuteen sekä ennen kaikkea alan ihmisiin, teknologiaan ja tulevaisuuteen.

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo …

LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. Lue lisää täältä!

LUE LISÄÄ

Käsityöosastolta laatuinsinööriksi – eteneminen uralla sisäisesti

Työnhaku on monelle vaativa prosessi, johon kuluu aikaa ja hetkiä, jolloin usko meinaa loppua. Urapolku ei aina mene suunnitelmien mukaan …

LUE LISÄÄ
Scroll to Top

Löysitkö
Tarvitsemasi tiedon?

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kerro meille löysitkö tarvitsemasi tiedon.