Päivä Johtajana

Tänään toimintaamme pääsivät tutustumaan Sofia ja Konsta Päivä Johtajana – projektin puitteissa. Sofia tutustui Markkinointi- ja Suunnitteluosastojen arkeen ja meininkiin.  Konsta taas tutustui tuotannon esihenkilön arkeen sekä tuotannon toimintaan. Nuoret kertoivat, että projekti ylitti heidän odotuksensa ja olivat positiivisesti yllättyneet työkuvien monipuolisuudesta.

Hienoa, että Päivä Johtajana projektin myötä nuoret päsevät tutustumaan erilaisiin työpaikkoihin ja yrityksiin.
Kiitos Nuorkauppakamarille, että saimme olle tässä mukana ja erityiskiitos Sofialle ja Konstalle kiinnostuksesta yritystämme kohtaan.

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo …

LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. Lue lisää täältä!

LUE LISÄÄ

Käsityöosastolta laatuinsinööriksi – eteneminen uralla sisäisesti

Työnhaku on monelle vaativa prosessi, johon kuluu aikaa ja hetkiä, jolloin usko meinaa loppua. Urapolku ei aina mene suunnitelmien mukaan …

LUE LISÄÄ
Scroll to Top

Löysitkö
Tarvitsemasi tiedon?

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kerro meille löysitkö tarvitsemasi tiedon.