NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo 9–17 ja torstaina klo 9–16. Messuosastomme on tänä vuonna suurempi kuin koskaan ja sijaitsee paikalla A1018. Perille löydät seuraamalla katossa roikkuvaa suurta NMC:n valokuutiota. Osastollamme sinua on vastaanottamassa reipas messutiimimme, joka koostuu suunnittelijoistamme sekä myyjistämme, joiden kanssa voit vaihtaa kuulumisia sekä keskustella tarjoamistamme solumuoviratkaisuista.

Rekisteröitymällä kävijäksi osallistuminen messuille on maksutonta. Rekisteröinnin pääset tekemään täältä: https://ilmoittaudu.tampereenmessut.fi/ilmoittautuminen/index.tmpl?lid=270.

Messujen verkkosivuilta https://www.alihankinta.fi/fi/ löytyy myös messujen ohjelma sekä saapumisohjeet paikan päälle.

Nähdään messuilla!

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo …

LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. Lue lisää täältä!

LUE LISÄÄ

Käsityöosastolta laatuinsinööriksi – eteneminen uralla sisäisesti

Työnhaku on monelle vaativa prosessi, johon kuluu aikaa ja hetkiä, jolloin usko meinaa loppua. Urapolku ei aina mene suunnitelmien mukaan …

LUE LISÄÄ
Scroll to Top

Löysitkö
Tarvitsemasi tiedon?

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kerro meille löysitkö tarvitsemasi tiedon.