Asiakkaana Avant – Saumaton yhteistyö

Avant Tecno Oy on Ylöjärvellä toimiva pienkuormaajien valmistaja ja alan kärkitoimija omassa kokoluokassaan. Avantin kuormaajia voi nähdä lähes missä päin maailmaa tahansa, sillä yritys vie kuormaajia yli 50 maahan. Yhteistyö Avantin kanssa potkaistiin kunnolla käyntiin vuonna 2019. Avantilla oli toiveissa luotettava yhteistyökumppani, jonka kanssa kehittää varastointia. Tarjosimme Avantille kokonaisvaltaista ratkaisua varastointiin ja NMC Cellfoam:n läheinen sijainti vaikutti positiivisesti yhteistyökumppanuuden aloittamiseen. Yhteistyön alkutaipaleella luottamusta rakennettiin tiiviin kanssakäymisen kautta ja myyntijohtajamme Antti oli aktiivisesti paikan päällä Avantilla ja vastavuoroisesti Avant NMC:llä. Näin luotiin pohjaa vahvalle vuosien mittaiselle yhteistyölle.

Ratkaisuja Avantin tarpeisiin räätälöitynä

Nykyään Avant onkin hyvin kokonaisvaltainen asiakas, jonka projekteissa olemme aktiivisesti mukana. Tarjoamme Avantille laajalla skaalalla vaimennus-, eristämis-, ja tiivistysratkaisuja. Luomme asiakkaalle lisäarvoa palvelutoiminnallamme, esimerkiksi spesifioimalla materiaalit optimaaliseksi loppukohdetta varten. Vahvuutemme on materiaalien tuntemus ja hyödynnämme ammattitaitoamme asiakkaan tarpeisiin parhaiten sopivan ratkaisun löytämiseksi. Usein projektien lähtökohtana on piirustus ja tarve ainutlaatuiselle osalle, jolloin lähdemme valitsemaan materiaalia ja tuotantotekniikkaa sellaiseksi, että ratkaisu on helppo asentaa ja sopii käyttökohteeseen.

Tiivis yhteistyö ja yhdessä kasvaminen

Avant on ollut asiakkaana erityisen tyytyväinen tarjoamaamme laatuun ja nopeaan sekä perusteelliseen palveluumme. Teemme ketterästi prototyyppejä ja testaamme erilaisia ratkaisuja yhdessä nopeallakin aikataululla. Toimimme heidän tuotekehityksensä tukena tarjoten optimoituja ratkaisuja ja ammattiosaamistamme tuotekehitysprosessin eri vaiheissa. Yhteistyö on hyvin laajamittaista ja projektien tarpeet vaihtelevat keskenään, jolloin toimimme joustavasti ja ketterästi asiakkaan tarpeisiin vastaten.

”Avant on vahva kasvuyritys, jonka kehitystä haluamme tukea. Avantin ja NMC Cellfoamin toimintaa yhdistää myös tärkeä arvo – kestävä kehitys.”, myyntijohtajamme Antti Filpus kommentoi.

Yhteistyömme A ja O on horjumaton luottamussuhde. Kun asiakas tekee tilauksen, he voivat olla varmoja, että tavara toimitetaan heille ajallaan, jolloin säästytään mahdollisilta tuotantokatkoksilta. Arvostamme molemmin puolin kotimaisuutta ja paikallista toimijaa.

Avantin logo

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

port, container, export-4602964.jpg

Poliittiset lakot jatkuvat ainakin 8.4. asti

NMC Cellfoam Oy tiedote – Poliittiset lakot jatkuvat ainakin 8.4. asti Useat ammattiliitot tiedottivat jatkavansa 11.3. alkaneita poliittisia työtaisteluita vielä ...
LUE LISÄÄ

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo ...
LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. ...
LUE LISÄÄ
Scroll to Top