Tuotantotyöntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

Tuotantotyöntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

Tuotantotyöntekijältä vaaditaan tarkkuutta ja oma-aloitteisuutta

Tuotannon työtehtävät vaativat oma-aloitteisuutta, suurta tarkkuutta eri työvaiheissa, sekä kommunikointitaitoa muun tuotannon kanssa. Työ on suureksi osaksi itsenäistä ja vaatii aktiivista seurantaa, jotta pysyy kärryillä siitä mitä tehdään ja millainen työjono on. Apua on kuitenkin aina saatavilla, kun sitä tarvitaan. Onnistunut lopputulos vaatii myös keskustelua alkutuotannon ja lopputuotannon välillä.

Työssä viihtyminen on kaikista tärkeintä

Tuotantotyöntekijämme Esa Lilja aloitti uransa NMC Cellfoamilla elokuussa 2021. Merkonomiksi ja talonrakentajaksi valmistunut Esa päätti etsiä väliaikaista työpaikkaa oman alansa ulkopuolelta, jonka myötä päätyi töihin tuotantoomme. Loistava työporukka ja työssä viihtyminen houkuttelivat jäämään ja vakipaikan tarjoutuessa suunnitelmat muiden töiden hakemisesta jäivät sikseen. ”Itselleni tärkeintä on se, että aamuisin ei harmita lähteä töihin. Meillä on hyvä porukka ja kaikkien kanssa on helppo tulla juttuun.”, Esa kehuu.

Laaja ymmärrys tuotannon eri vaiheista helpottaa Tuotantotyöntekijän työtä

Aloittaessaan työt NMC Cellfoamilla Esa työskenteli reilun vuoden ajan stanssiosastolla, jossa viimeistellään, pakataan ja lähetetään tuotteet toimitusketjussa eteenpäin. Lopputuotannon puolelta Esa pääsi laajentamaan osaamistaan alkutuotannon puolelle. Laaja ymmärrys tuotannon eri vaiheista auttaa ymmärtämään miksi joitakin asioita tehdään tietyillä tavoilla. Kommunikointi alku- ja lopputuotannon välillä on helpompaa, kun tietää miksi asioita tehdään ja miten.

Mahdollisuus kehittää itseään ja uraa, hyvä yhteishenki ja reilu työnantaja ovat syyt, miksi Esa näkee itsensä tulevaisuudessakin työskentelemässä NMC:llä. ”Kaikki asiat järjestyvät aina. Työntekijöitä ja heidän toiveitaan kuunnellaan, työaikoja myöden.”, Esa kertoo.

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo …

LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. Lue lisää täältä!

LUE LISÄÄ

Käsityöosastolta laatuinsinööriksi – eteneminen uralla sisäisesti

Työnhaku on monelle vaativa prosessi, johon kuluu aikaa ja hetkiä, jolloin usko meinaa loppua. Urapolku ei aina mene suunnitelmien mukaan …

LUE LISÄÄ
Scroll to Top

Löysitkö
Tarvitsemasi tiedon?

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kerro meille löysitkö tarvitsemasi tiedon.