Kesätyöntekijästä monipuolisten kehitysprojektien pariin

Kesätyöntekijästä monipuolisten kehitysprojektien pariin

Kesätyöntekijästä monipuolisten kehitysprojektien pariin

Kehitysinsinöörimme Miika Vuorihuhta aloitti NMC Cellfoam:lla vuonna 2018 tuotantopuolen kesätöissä diplomi-insinöörin opintojensa ohessa. NMC:n tultua tutuksi Miika päätti hakea asiakaspalvelussa ollutta avointa paikkaa ja päätyi kesäksi 2021 NMC Cellfoam:lle asiakaspalvelutehtäviin, jotka jatkuivat osa-aikaisena opintojen ohella. Opintojen edetessä ja tulevaisuuden suunnitelmien kirkastuessa Miika löysi paikkansa laadun parissa ja toimii tällä hetkellä laadun kehittämisen asiantuntijana täyspäiväisesti.

Opinnot ja työ, jotka täydentävät toisiaan

Opintoja Miikalla on jäljellä vielä diplomityön ja vaihto-opintojen verran. Diplomityössään Miika tutkii ja analysoi tuoteperheen kannattavuutta ja toimeksiantajana työlle toimii NMC Cellfoam. Tulevana keväänä Miika suorittaa vaihto-opintonsa Saksassa, jossa kurssit keskittyvät kiertotalouteen, kestävään kehitykseen sekä kansainväliseen talouteen. Vaihdosta Miika toivookin saavansa eväitä niin NMC:n kehittämiseen kuin oman tulevaisuuden työnkuvansa laajentamiseen kohti kansainvälistä toimintaa. Intohimoinen toiminnan kehittäjä on tärkeä NMC Cellfoam:lle ja onkin onni, että Miika palaa vaihtonsa jälkeen takaisin työtehtäviinsä.

Kehitysinsinööri on mukana monessa

Monipuolinen työnkuva sisältää muun muassa laadunvarmistusta ja tarkkailua, toiminnan jatkuvaa kehitystä oikeanlaisen laadun varmistamiseksi sekä dokumentointia. Miikan työhön kuuluvat myös erilaiset projektit tuotekehityksen ja turvallisuuden parissa sekä sertifikaattiauditoinnit ja laatuajattelun jalkauttaminen ja integroiminen tuotantoprosessin eri vaiheisiin.

”Eniten arvostan sitä, että on mahdollisuus oppia uutta joka päivä!”

Miika iloitsee työpaikastaan NMC Cellfoam:lla ja kehuu siellä työskenteleviä huipputyyppejä sekä hyvää ilmapiiriä. Eniten hän arvostaa mahdollisuutta oppia uutta joka päivä. ”Pestissä saan olla monessa mukana ja on iso mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä konsernin mukana. Kestävä kehitys ja vastuullisuus ovat entistä merkittävämpiä asioita ja on hienoa päästä viemään niitä eteenpäin.”, Miika kertoo. Tulevaisuudessa Miika aikoo jatkaa omien taitojen kehittämistään ja kurkottaa kohti urahaaveitaan liiketoiminnan kehittämisen, myynnin, asiakkuudenhallinnan sekä konsultoinnin tehtäviin tähdäten.

Tutustu myös näihin
artikkeleihin

NMC mukana Alihankintamessuilla

Perinteeksi muodostuneen tavan mukaisesti olemme jälleen mukana Tampereen Messu ja Urheilukeskuksessa järjestettävillä Alihankintamessuilla. Messut ovat käynnissä 26.­–28.9.2023 tiistaista keskiviikkoon klo …

LUE LISÄÄ
Solumuovimateriaaleja HVAC-teknologiaan

HVAC-teknologian kehityksen myötä materiaalivalintojen merkitys kasvaa

HVAC-teknologia pyrkii vastaamaan asiakkaiden kasvaviin tarpeisiin terveellisen ja viihtyisän sisäilmaston saavuttamiseksi, energiatehokkuuden ja ympäristöystävällisyyden suhteen. Asiantuntijamme listasi muutamia HVAC-teknologian trendejä, jotka ovat nousseet tärkeiksi alalla. Lue lisää täältä!

LUE LISÄÄ

Käsityöosastolta laatuinsinööriksi – eteneminen uralla sisäisesti

Työnhaku on monelle vaativa prosessi, johon kuluu aikaa ja hetkiä, jolloin usko meinaa loppua. Urapolku ei aina mene suunnitelmien mukaan …

LUE LISÄÄ
Scroll to Top

Löysitkö
Tarvitsemasi tiedon?

Olemme aina asiakkaan asialla ja huolehdimme siitä, että korkeat vaatimuksesi ja odotuksesi täyttyvät. Kerro meille löysitkö tarvitsemasi tiedon.